Épületek
Építésziroda
Aktuális
Szolgáltatás
KapcsolatÉpülettervezés


A beruházás mindegyik fázisában állunk rendelkezésre:
1.
Alapadatok kidolgozása: meglévő épületek felmérése és dokumetálása, a tervezési program összeállítása, költségbecslés készítése.
2.
Vázlatterv: az alapadatok alapján tervezzük meg az épületet, amit alaprajzokon, metszeteken és homlokzati rajzokon kívül 3D-s látványterv formájában is bemutatunk.
3.
Engedélyezési terv: elfogadott vázlatterv alapján készül a hatályos jogszabályok szerint. A rajzi részeken túl szöveges részei is vannak a tervdokumentációnak: műszaki leírások, energetikai számítás (előzetes tanúsítás), tartószerkezeti számítás, hogy csak a leggyakoribbakat említsük. Gyakran szaktervezők bevonása szükséges.
4.
Kiviteli tervek: ide tartoznak a pallértervek M1:50-es léptékben és a részletrajzok (M1:20, M1:10, M1:5 léptékben). Az árazatlan költségvetési kiírás teszi lehetővé az egyes szakmák versenyeztetését.
5.
Tervezői művezetés
6.
Elkészült épület dokumentálása

A beruházás folyamatát BIM (Building Information Management) rendszerben végezzük, a 3D-s modell-alapú tervezés a biztosítéka az emelt minőségű terveknek, amelyek a kivitelezés minőségére is jótékonyan hatnak.


Szakmai tanácsadás


Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk épületberuházás területén.
Hasznosítsa tapasztalatunkat, forduljon hozzánk független tanácsadásért!
Építési telek, meglévő épület szakmai értékelése, tanulmány a telek beépíthetőségéről, alternatívák keresése.


Energetikai tanúsítás


Energetikai tanúsítás meglévő és tervezett épületekre.


Lárványterv


Látványterv, tervezett épület utaképbe illesztése.
Használja ki a lehetőséget, győződjöm meg róla idejekorán, hogyan fog festeni az épület a valóságban, ha megépül.© Ray & Partner Lawyers